Whisky Bar Сандък


 Whisky Bar СандъкЪ е уникано по рода си място в кв.Капана- винаги туптящото сърце в самия център на град Пловдив. Това е „нашето“ и „вашето“ място, създадено през 2016г. с много вдъхновение и поглед към развитието на уиски културата. Точно, както името не е случайно, така не е случайно и това, че барът е изцяло ръчно изработен от реставрирани военни сандъци- дървени, разбира се, подобно на бъчвите, раждащи „водата на живота“.

Тук, освен над 300 (към момента) различни бутилки от  цял свят, ще ви заведем на вълнуващо пътешествие в света на уискито /и не само/, ще ви предложим увлекателна история към всеки драм и отношение, което ще запомните. Можете да се насладите на павираната ни уличка в магична атмосфера на чудните летни вечери.

Първият етаж, с изглед към уиски селекцията ни и фотографии от дестилерии, ще прегърне срещите ви с приятели в уютното си гостоприемство. А на второто ниво- ще споделим с вас специалната си тейстинг стая, в която регуляно се организират професионални мастъркласове, тематични събития и уиски активности.На щанда ни Street GIN Fest, с удоволствие ще ви представим класни джинове и уиски от различни марки. Очакваме ви!