Stand Up Comedy: Inside Jokes – Георги Кючуков и Дими Деянски

Inside Jokes е първата по рода си стендъп комеди група в България, създадена през пролетта на 2011 година. Заредени от енстусиазъм след Оpen mic вечер в някогашният бар Кода, надъхани хора стартират фейсбук групата и така дават първия тласък на този комедиен формат у нас.

Цели седем години по-късно групата е еволюирала няколко пъти, сменяйки формати, участници и механики, като през този период през нея са минали почти всички български stand-up артисти (по простата причина, че дълго време сме били единствената група за stand-up в България). От лятото на 2018та година групата се обединява със stand-up обществото Inside joke и придобива настоящия си международен мащаб.Като независими артисти ние не сме вързани само в един клуб, но имаме любими – като култувото Studio 5 в НДК, епичните Terminal 1 и Sofia Live Club, домът на stand-upът на морето – Hashtag Studio в Бургас и Варна, уютните барове ГАБА, Амок и Ателието в София-град. Често пътуваме из страната с различни формати, следете страницата ни за събитие близо до вашият град. Гледаме да не спамим, така че не се притеснявайте да ни последвате във Facebook за наши събития близо до вас.

ОТВОРЕНИЯТ МИКРОФОН (OPEN MIC)За да има истинска stand-up сцена в България трябва да има условия stand-up артистите да се развиват, да пробват нов материал, да имат среда от “свои”, накратко – творческа свобода.

Ние сме обединени от идеята, че такава свобода е нужна на всеки който иска сериозно да се посвети на stand-up изкуството. Нашите open mic вечери дават възможност на всеки, независимо от опита, да излезне на сцена и да вдиша stand-up за първи път. Това са вечери, в които се толерират експерименти, нови идеи, и най-вече – се уважава сценичното време на всеки участник.

Неписаната култура на нашите събития създава уют и творческа среда за всички.Ние споделяме идеята, че stand-up изкуството е отдушник, достъпен за всеки.Гледаме да не спамим, така че не се притеснявайте да ни последвате във Facebook за наши събития близо до вас.Отвъд границите на нашето свободолюбиво творческо общество са дебелашкият хумор, вицове и естрадата. За разлика от stand-upът, който е базиран само на истини, те са точно обратното – самоцелни.

В тематичните ни вечери участват само най-отдадените stand-up артисти – така летвата се вдига с всяко едно събитие – когато играеш с най-добрите показваш най-доброто себе си.

На 24.07.2020 от 18:15 часа на Street Food & Music Festiaval в Пловдив ще се посмеем с добре познатите ни Георги Кючуков и Дими Деянски.

Георги Кючуков е комедиант с разнороден хумор, който ще засегне темите, които ви се случват на всички, но по начин, който не ви е идвал на ум. Победител на първия национален Open mic stand-up турнир, с над множество разпродадени шоута и три соло спектакъла. Георги е несравнима енергия на сцената която не бива да пропускате!

Дими Деянски е таткото на формулата „Български песимизъм + американски сарказъм“, с която стендъп комедията му се отличава на родната сцена. Сочен още за „Канадецът от Овча Купел“, Дими е един от основателите на Inside Joke Stand-up Comedy, със стендъп опит в София-град, Бургас, Монтана, Ню Йорк, Своге и други големи и малки общини