Кулинарна демонстрация: Йовко Коларов – Butilko/DJ Ramsey Herkules – Boogie SET

Йовко Коларов завършва „анимационна режисура“ в НБУ през 2004г. Занимава се с живопис, комикси, илюстрация, анимационно кино, уеб дизайн, корпоративен и лого дизайн.

Освен художник е и музикант, познат на ъндърграунд публиката като“ Бутилко“. През 2012г. се преселва в китното селце Поповяне и започва да се занимава с производството на домашни продукти, консервирани домашни храни, билкарство и лов на гъби.

Кулинар, който смята готвенето за форма на изкуство от ранга на музиката и изобразителното изкуство. А осемгодишният му син твърди, че никой в света не готви по – добре от него.

Заповядайте на кулинарната демонстрация на Йовко Коларов, за да проверите лично това.

А по време на кулинарната демонстрация на Бутилко при нас ще бъде Boogie маестрото DJ RAMSEY HERKULES, който идва специално, за да пуска музика, докато Бутилко готви!

Ramsey Herkules (Boogie’ON Radio / Boogie Exchange / Stereopor Records / 45 Mafia) е заклет ценител на аналоговия звук и част от множество музикални проекти. В миналото е бил член на култовата банда Phuture Shock, а сега върти лейбъла Stereopor Records, магазина за плочи Boogie Exchange и онлайн радиото Boogie’ON Radio.

Заедно със Skill създават 45 Mafia – диджей проект, посветен на 7-инчовите плочи. Ramsey Herkules е познат на меломаните и със сериозното количество edit-и на стари класики и редки съкровища от 70-те и 80-те, които доскоро твореше. А най-новата му страст е свиренето на саксофон. Да бъде музика.