Виц дуели – Илия Виделинов и Ованес Торосян

Мислиш, че си Душата на Компанията? Имаш аргументирано становище по вечния въпрос – мъжете или жените са по-добрите разказвачи на вицове? Или просто искаш да изпиеш една бира с нас и да ни разкажеш най-смешния виц, който знаеш?

23 юли 2020 е твоят ден, защото популярните „Виц дуели“ пристигат в Пловдив за Street Food & Music Festival!

Правилата са прости – виц дуелите ще се провеждат в популярния формат 1 срещу 1. Участниците ще разиграят помежду си познатата схема на директните елиминации (почти като на световно!) – четвъртфинали, полуфинал и голям финал! Всеки ще има по един виц, за да покаже колко добре владее най-старата форма на забавление!

Безпристрастно жури, което до момента отказва всякакви подкупи, ще определя победителя във всеки кръг, така че да бъдете изключително забавни е единствения ви шанс да станете носител на приза „Душата на компанията“. И да не го спечелите, не се притеснявайте – всеки участник получава студена бира за утешителна награда!

За правилата на дуелите ще следят професионалните разказвачи на вицове – актьорите Илия Виделинов и Ованес Торосян. А журито ще разполага с червен и жълт картон, които ще използва при прекомерна употреба на самоцелна циничност или език на омразата.

Припомнете си най-добрите вицове и се запишете за участие още сега на страницата на Виц Дуели или го направете на място преди началото на събитието. Побързайте, защото местата са ограничени, а забавата е гарантирана!

Очакваме ви на 23 юли 2020 от 18 ч. на пл. „Централен“.

Вечерта ще бъде открита с ваш виц – изпратете ни свой авторски или просто любим виц на ves12@mail.bg, а ние ще го разкажем по най-добрия начин вместо вас (ако се престрашите да го направите сами, ще ви поощрим с бира!).